Länkar

Solstenfritids – Fritids skriver om det dagliga arbetet och lägger upp information.

Hallegympa – Här berättar vår idrottslärare Eva om undervisningen i idrott och hälsa. Hon lägger även upp mycket fina bilder, bildspel och filmer!

Rimrum I Rimrum kan du lära dig alfabetet. Du kan också lyssna och hitta rimmet i rim-karaoke, bygga ord, spela rim-memory, hitta paret och pussla. En sida för att öva sitt svenska språk.

Penningborg Penningborg.se är en rolig och lärorik virtuell värld som är tänkt för barn i åldrarna 5-9 år. Här finns många spel och aktiviteter där du kan lära dig var pengar kommer ifrån, vad pengar är värda och hur man hanterar och sparar pengar.

Kunskapsstjärnan Kunskapsstjärnan vill stimulera och stötta barnen i sitt lärande, genom att skapa roliga och pedagogiska spel.

Träna klockan på elevspel.se. Här kan du träna både analog och digital tid.

Elevspel.se här finns flera olika spel och övningar som tränar dig i bland annat matte och svenska.

Mattemästaren Mattemästaren innehåller övningar i taluppfattning och huvudräkning med koppling till den matteboken vi använder.

Google earth Google earth är ett kartprogram där det går att se jorden från rymden och zooma ner till gatunivå. Välkända byggnader går att se 3-dimensionellt. Det går också att se stjärnhimmel och månen. Programmet går att ladda ner gratis via denna länk.

Glosboken Glosboken är ett verktyg där elever på ett effektivt och roligt sätt lär sig nya glosor.  Med Glosboken kan eleverna/lärarna skapa sina egna övningar med veckans glosor. Tjänsten bygger på att användaren själv skriver in de glosor som gäller för varje övning.

Vad betyder namnet? Mata in ditt förnamn så får du veta ditt namns betydelse och hur vanligt det är. Historiska museet har gjort den här databasen.

Träna Sveriges landskap Seterra är ett svenskt geografiprogram för Windows som hjälper dig att på ett enkelt, färgglatt och underhållande sätt lära dig länder, flaggor, svenska landskap, hav, huvudstäder och andra städer i Sverige och i resten av världen.

Träna Sveriges största städer Seterra är ett svenskt geografiprogram för Windows som hjälper dig att på ett enkelt, färgglatt och underhållande sätt lära dig länder, flaggor, svenska landskap, hav, huvudstäder och andra städer i Sverige och i resten av världen

Webbmagistern På ett roligt sätt ska du hos webbmagistern kunna testa och förbättra dina kunskaper i olika ämnen.

Matteva är ett spel där man kan träna multiplikationstabellerna bland annat.

Glosboken.eu  där du kan träna på dina glosor i engelska.